vaccination spruta klart!
DATUM: 2014-02-22 | TID: 08:43:35 | KATEGORI: Allmänt


Igår vart det fredag! gillar fredagar för jag får alltid en sådan lång och skön sovmorgon då, inte precis för att jag fått använda något av den för det brukar alltid komma någonting i mellan. ah, precis som igår. eftersom jag måste stressa med att ta vaccination sprutor innan jag åker utomlands och klockan åtta på morgonen fanns det en tid. Har väll inget mer val än att ta den så upp tidigt som jag inte vet vad och åka in till stora staden. Hitta gjorde jag inte Heller, haha! vart ju hur svårt som helst, sprang fram och tillbaka flera gånger tills jag hittar dörren som var lite gömd i huset. spruträdd som man är med men ingen fara. 20 minuter senare hade jag tagit två sprutor och kunde gå! så belönade mig en stor chailatte till frukost påväg till jobbet.




passfoto klart!
DATUM: 2014-02-20 | TID: 14:49:29 | KATEGORI: Allmänt


Det är något negativt med att bo i Stockholm, allt ska bokas hit och dit kanske beror på att det är så mycket människor överallt.. ska i alla fall fixa ett pass som ska användas om si så där en månad. inte kan man ställa sig i kö för att få ta ett! det lär jag inte hinna då det är två till tre veckor man får vänta i kö. men fick åka till en av Stockholms slutstationer, Bålsta. kändes som världens ende men var faktiskt en söt liten by. passfotot tog bara några minuter och kommer redan nästa vecka! nu är jag äntligen påväg hem efter att tagit fel buss, så typiskt mig!


fina strumpor i olika färger med, haha!

Vad är det med vädret här uppe! ?
DATUM: 2014-02-20 | TID: 11:24:03 | KATEGORI: Allmänt


som i förra inlägget så berättade jag hur glad jag blev att solen tittat fram! ah, som sagt höll det sig två dagar och idag när jag vaknar.. vad tror ni inte fallit ner under natten!? jo en massa tråkig äcklig och ful (nej nej jag är inte bitter) snöö!!! det är februari snart mars är det inte dags att snön ska sluta komma? åh blir så nere och höll på att slå ihjäl mig med när jag skulle gå till bussen för att det var så halt. usch för snö :(!




soligt!!
DATUM: 2014-02-18 | TID: 16:38:04 | KATEGORI: Allmänt


Sitter på jobbet och tittar ut genom fönstret och ser hur solens strålar lyser upp hela staden. hm... hur länge var det egentligen sen man såg solen? tror säkert det är två månader. man blir sådär glad automatiskt av att bara se att! så självklart när jag slutar smiter jag ner till bussen för att njuta lite av solen, okej det gick fem minuter så försvann den bakom alla moln.. åååh, alltid ska det hända mig. hann i alla fall ta en mysig bild mot solen!




Ica student!
DATUM: 2014-02-11 | TID: 18:24:28 | KATEGORI: Allmänt


Nu har jag äntligen tagit tag i mitt liv känns det som, haha nä inte riktigt. Men har tagit tag i att äntligen skaffa medlems kort på Ica. för er studenter som missat att man kan det så får man super bra erbjudande. första gången du blir medlem så får du ett kit alltså gratis matvaror samt 100 kronor gratis som du kan handla mat för! hur bra inte det? med kortet får du även 50% rabatt på flera av Icas egna matvaror. haha, ica basic i mitt hjärta! men eftersom det är gratis att skaffa detta kortet så varför inte? lite billigare mat dem sista månaderna jag har skola klagar man inte på och det stänger av sig själv när du slutat plugga!



en super mysig dag!
DATUM: 2014-02-10 | TID: 23:25:17 | KATEGORI: Allmänt


måndag vilket betyder att det är dags för jobb men fick faktiskt ett super trevligt sms från min kompis nellie! hon frågade om vi skulle åka till kungsträdgården för att åka skridskor! mys! självklart tackar man inte nej till det och åker in till stan för att vänta på att hon ska komma in. träffar på en gammal kollega mitt från ingenstans, så kul att man bara stöter på en person man känner mitt på Drottninggatan, menar hur stor är chansen att just det tillfället mitt just där bland alla människor stöter man på varandra.

I alla fall så vart det så mysigt även om vi båda inte är så super duktiga på att åka skridskor och vi ville självklart vara på den säkra sidan och tog på oss dem hemska hjälmarna! men trevlig kväll och avslutade det hela med en mysig fika!

Bilder från dagen!











gymmet klart för dagen!
DATUM: 2014-02-06 | TID: 18:43:04 | KATEGORI: Allmänt


åh känner att min motion har blivit mycket bättre och dessutom att jag fortfarande har vilja att gå till gymmet med! brukar gå en gång och tränar så in i bomben. vilket kanske inte är så bra för då får jag en sådan träningsvärk att jag knappt vill gå dit igen på en till två veckor. Men nu är det tredje gången denna veckan, kör lite lugnare tempo och med det håller motivationen uppe! speciellt när vågen visar att man tjänat två kilo på det! kan inte bli bättre men nu har jag träningsvärk i magen hoppas detta inte hindrar mig nu bara!

koll på kalorier man stoppar i magen och vad man tränar så fixar jag detta utan problem!



Kan man vara lik sina syskon?
DATUM: 2014-02-05 | TID: 15:09:12 | KATEGORI: Allmänt

 
 
Ska jag vara helt ärlig, det är många som sagt att jag är väldigt lik min lillasyster. Kan nog hon med säga att hon också fått kommentarer om att hon är lik mig. Men det där med att man är lik sitt syskon är nog inte många som håller med. Det är samma sak när någon säger att man är lik någon av sina föräldrar. Man ser ju aldrig det själv! Men ser man det från ett annat perspektiv.. som jag kanske nu gjorde med haha! Då kan man nog erkänna att det finns likheter mellan familjer.
 
Det var efter att jag fick se en bild som jag tog på mig själv som det klickade i huvudet, "fasiken vad likt det var en bild jag har i min mobil på min lillasyster". Gick in och kollade på direkten och ja, det var väldigt likt kan jag säga! Så gjorde ett kollage och satte dem bredvid varandra och TADA!
 
Till vänster min lillasyster - Till höger jag!
 

nya avsnittet ikväll!
DATUM: 2014-02-05 | TID: 15:01:05 | KATEGORI: Allmänt

 

Kan knappt hålla mig ifrån väntan på att det nya avsnittet av Pretty little liars kommer ut! Kommer som sagt ut idag för alla att kunna se. Har även fått reda på har dem ett speciellt klipp i avsnittet där allting kommer vara svartvitt. oouh! Haha, vilken nörd man känner sig. Men tror säkert alla där ute kan berätta att dem varit fast i någon serie i sina liv, från pokemon när man var liten till nu när man följer något så enkelt som äntligen hemma på tv.
 
får vänta till ikväll!!