man kommer nog aldrig ifrån jobbet
DATUM: 2014-01-26 | TID: 15:22:39 | KATEGORI: Allmänt


Ligger på soffan och kollar på tv. vad tror ni inte man tittar på... jo självklart sändningen från solvalla. det är som att när man väl är ledig så kommer man inte ifrån att! fast jag har sagt till mig själv att jag verkligen ska försöka lära mig hästarna och spelen för att sedan kunna spela och vinna en massa pengar, haha!!




möte!
DATUM: 2014-01-26 | TID: 15:18:05 | KATEGORI: Allmänt


suttit på möte för att planera in examensarbete som skall göras! är inte så långt kvar för att i slutet av maj ska den vara klar och då ska planering, inspelning och redigering göras. vårat team är så bra med, trivs störtbra med dem alla! åh, längtar så gärna dit! känner mig även lite tekniskt när man plockar upp plattan bredvid sin chailatte för att teckna ner allt som vi pratar om, haha!



sko galen som man är!
DATUM: 2014-01-23 | TID: 20:38:07 | KATEGORI: Allmänt


berättade att jag tog en sväng in till stan. tänkte "fasiken nu ska jag leta efter en ny väska". men hittade jag en väska, nej nej. Det hela slutade med att man i stället kommer hem med två nya skor! men rean är helt galen, är i stort sätt 70% rea i varje butik! ska man passa på att handla så ska man göra det nu! För dessa två par skor jag köpte betalade jag 250 kr, ordinarie pris för båda tillsammans kostar 1200 kr. bra va!? förra veckan handlade jag ett par jeans och en kofta för 200 kr, ordinarie pris för dem båda är 1000 kr. åh, vad man älskar rea!

första paret, 100 kr på skopunkten:





andra paret, 150 kr på topshop:





orättvist!
DATUM: 2014-01-21 | TID: 12:48:57 | KATEGORI: Allmänt


Igår när jag kollade på instagram så hade min kompis Alice lagt upp en bild från hennes bakgård. kolla bara på bilden! grönt gräs, blå himmel och solen skiner! usch vad avundsjuk jag blir och här fryser man baken av sig för när man bara ska ta sig till bussen. visserligen är min bild någon dag gammal men har varit snö kaos flera dagar och är runt 2 dm snö, blä!

Kalmar


Stockholm



ledig idag!
DATUM: 2014-01-21 | TID: 12:39:37 | KATEGORI: Allmänt


Ibland måste man tacka för att man får ta en lite längre sovmorgon från praktiken! jobbade kvällspasset igår och kom inte hem förrän efter tolv på natten. blir lätt så när man måste sitta en timme med bussar och pendeltåg... oj just det! höll helt på att glömma berätta! igår när jag hoppade på bussen påväg till pendeln så stoppade buss chauffören mig innan jag ens gå in i den och började fråga mig om Mina hörlurar det hela slutade med att jag fick en super trevlig pratstund hela vägen! han hörde till och med på min röst att jag kom från Småland, åh älskade Småland! första gången sen jag flyttat upp hit jag stöter på en trevlig buss chaufför, haha!

Ska strax upp och göra mig iordning för att bege mig mot stan. Var ett tag sen tycker jag.



en slapp onsdag
DATUM: 2014-01-15 | TID: 10:56:00 | KATEGORI: Allmänt

Ligger just nu i sängen och tar det bara lugnt! fast det behövs ibland också har inga speciella planer på vad jag ska göra idag så... eller jovisst imorgon kommer äntligen min rumskamrat så lägenheten måste städas. kan inte se ut som ett bombnedslag när hon kommer hem! Jag ska bara slappa lite till och spela mitt älskade spel, haha!
 

hårinpackning
DATUM: 2014-01-09 | TID: 19:36:32 | KATEGORI: Allmänt


fick verkligen panik på mitt hår här om dan! det var så slitet i topparna och då hade jag endå klippt topparna när jag var nere i kalmar. men nej nej, det gick inte mer. så när jag igår slutade så gick jag till en av hårsalongerna här hos mig och köpte ett riktigt intensivt medel. kan säga med att efter jag sköljt håret såg det och även kändes så mycket uppfräschande. kan rekommendera det för varje krona!!






sovit bort hela dagen...
DATUM: 2014-01-08 | TID: 03:27:33 | KATEGORI: Allmänt


kom hem runt halv sex tiden och gjorde två saker innan jag hamnade på sängen. en dusch och lite i mat i magen! startade en film och somnade. men nu vaknade jag och hur mycket är inte klockan? rättare sagt är den lite efter tre vilket betyder att jag ska upp om 2 och en halv timma... känns lite sådär onödigt för jag har ju redan fått mina sju timmars sömn och är redan grymt pigg. kommer ligga nu i sängen och lyssna på regnet som bara forsar där ute på balkongen!

hoppas ni sover i alla fall!



Jan. 05, 2014
DATUM: 2014-01-05 | TID: 16:07:31 | KATEGORI: Allmänt


har precis kommit hem från ett jobbpass bland alla travhästar och teknik. dem var snälla och släppte mig tidigare, inget som jsg klagar på precis. suttit i telefon med min mamma ett tag och nu blir det dags för mig att laga lite mat. ska faktiskt inviga min nya fritös maskin som jag fick av min älskade familj. dem vet hur mycket jag älskar pommes haha! efter att jag har ätit och vilat lite blir det iväg för att träffa a la stockholms killen och ett par kompisar. vi alla är ju lediga imorgon för att det är röd dag så vi tänkte att vi ska dricka lite ikväll och ha en trevlig kväll!






finns inget att titta på...
DATUM: 2014-01-04 | TID: 23:08:26 | KATEGORI: Allmänt




alltså döda mig... varför ska du göra såhär mot mig!?

skräckfilm i Stockholm
DATUM: 2014-01-04 | TID: 20:37:56 | KATEGORI: Allmänt


är tillbaka i storstaden igen. fick ju som sagt bara en vecka nere i kalmar, inte för att jag ska klaga men hade nog gärna stannat lite till. direkt när man kom upp var det jobb, har verkligen varit supertrött när jag väl kommit hem. jag vänder ju som sagt dygnet helt på ungefäf bara två dagar. nu hade det gått en vecka så ni kan nog förstå att man vart lite trötter efter ett jobbpass från åtta till fyra! okej, om msn räknar med att ta sig fram och tillbaka med så tar det ju självklart mer tid! nu har jag kommit ut från duschen, gjort iordning ett glas med te och myser med tända ljus. att jag jag valde skräckfilmen "youre next" kanske förstörde mysstämningen en aning men själva filmen vart ganska dålig så plågar mig lite igenom den, haha!