onödig lång resa....
DATUM: 2014-08-21 | TID: 15:42:49 | KATEGORI: Allmänt


söndag, tråkig söndag. och man måste åka tillbaka till Stockholm, tillbaka till "riktiga" livet kan man säga. ursch och blä för det. men vad ska man göra men en sak hade jag tur med att faktiskt den här gången tar med bilen upp till Stockholm. behövs, inte nog med för att jag är sådär väldigt lat utan mer att "yess nu kan man slippa dem där jävla bussarna mohaha". men påväg upp till Stockholm med bilen blev inte alls som vi tänkt oss!

jag kör och tycker att faktiskt det går väldans bra, inte mycket trafik och det flyter på bra. men så är vi i Söderköping och jag säger till killen "ska den verkligen lysa" och han flyger upp i panik och säger "stanna bilen". nästan mitt i en korsning med rödljus haha väldigt lyckat! självklart är motorn överhettad och vi är fast där ett tag för att få kyla ner den lite. vi kollar kylarvätskan och ser att den är helt snustorr. så där mitt i en korsning försöka hitta en bensinstation. tur hade vi att det låg en relativt nära.

påvägen så får vi stanna ett par gånger för att checka så att allt ser okej ut. men självklar utan att se så råkar jag ta fel avfart och vi rullar på utan att lägga märke till någonting. det är inte förrän när vi ser flygplans statyer med texten lindköping på vi inser att "fan vi är ju inte påväg till Stockholm". braa där donna bara att vända om och köra tillbaka.

inte nog med det så självklart så bygger dem om e4:an mot Stockholm och vi måste ta en gammal väg och kör värsta omvägen blää.

så man kan säga att en bilfärd som skulle tagit 4 timmar tig istället runt 6 timmar.



jäkla kylare....

familjemys och kräftor!
DATUM: 2014-08-20 | TID: 18:19:18 | KATEGORI: Allmänt


nu när man var hemma i Kalmar kände jag att "nä nu jäklar vill jag spendera mycket tid med familjen". det gjorde jag även med, och på lördagen skulle det nalkas kräftskiva! jag verkligen avskyr att, bara titta på dem. dem där ögonen som bara stirrar och lukten uääk. tur att hela släkten gillar det, en själv fick vänta tills köttet på grillen skulle bli färdig. plus i kanten var nog det att även min kusin som jag inte träffat på ett år kommit ner. Vi gick som i omgångar förbi varandra.

hon åkte till usa för att plugga, jag åkte till Stockholm för att börja praktisera på tvbolag. när hon kommer tillbaka till sverige åker jag till mexico i två månader och spelar in paradise hotel och när väl jag kommer tillbaka till sverige så åker hon till magaluf och jobbar men nu äntligen kunde vi träffas i vårat älskade kalmar samtidigt. så mysigt, och vi båda har ju en hel del och berätta för varandra en massa som inte ens fick någon tid att berättas kändes det som!

men det är som vanligt när man är med släkten, tiden bara flyger iväg. det känns som om det inte finns tillräckligt med tid i min värld... men att krama om dem alla betyder allt <3




jag och min älskade syster innan vi åkte till släkten!



detta var även min kusins gosedjur som hon köpte nere i magaluf. titta på den!! blev som förälskad på nytt, haha kanske inte riktigt men dem ögonen!


flyg ner till Kalmar
DATUM: 2014-08-18 | TID: 16:52:49 | KATEGORI: Allmänt


på torsdagen när jag slutade åkte man direkt till flyget som skulle ta mig och killen ner till Kalmar. var väll på tiden för min sida kan man väll säga. problemet med att vi skulle flyga ner är ju den att jag är ju sådär förjäkla flygrädd. jag menar borde jag inte vant mig vid den här tiden, har flugit ett ex antal gånger inom Sverige och dessutom suttit på ett flyg fram och tillbaka från Mexico! men nej nej inte denna gången, flyget verkligen hoppade upp och ner, stackars pojkvännen som sin arm fick nagelmärken efter att jag kramat den så hårt!

men väl man var hemma på Kalmars mark var sååå sköönt! och att komma hem och få krama om en efter en, värmer en i hjärtat! där hemma blev det mammas mat, självklart. prat och att senare få somma i min säng, i min dubbel madrass säng med tusen kuddar gaah!




tidsfördriv!
DATUM: 2014-08-13 | TID: 08:48:35 | KATEGORI: Allmänt

 
Inte lätt när man inte har så mycket för sig eller vad kallar man det. Haha, ibland är man nästan lite glad att man har facebook som man kan underhålla sig med. Det är nog mest när man sitter på jobbet och inväntar att allt ska starta som man kan undehålla sig med att köra dessa "quiz" som skall förklara hur man är som person. Tror jag nu är uppe i mitt fjärde om jag ska vara helt ärlig. Tydligen är jag bara 25% romantiskt men är en ängel och är 95% smart i ett IQ test. Undra om dem faktiskt skulle stämma, tänk om jag faktiskt inte är en romantisk person.. Stackars mannen, haha.
 
Denna förklaring tyckte jag faktiskt var väldigt söt på en!
 

ledigheten
DATUM: 2014-08-05 | TID: 16:33:14 | KATEGORI: Allmänt

 
När man är ledig från jobbet blir man rätt rastlös, är ledig den här veckan tre dagar! Gosh, vad gör man då? Haha ingen aning fördriver tiden så mycket som man kan. Men tyvärr idag har det varit tråkigt väder så det har inte varit så mycket att göra, råkade somna i soffan. Har just nu försökt att få igång min lilla dator samtidigt som jag sitter och spelar på min platta och tittar på både tvn och den andra datorn på lite serier. Haha, ja jag tycker om att det är mycket saker igång samtidigt! Igår hade jag städdag så idag går det inte precis att bocka av det så får se vad som händer mer idag!
 
Mitt favorit spel! Man har en värld med sina drakar som är baserad på filmen "draktränaren" från walt disney.