resultatet av håret!
DATUM: 2014-09-26 | TID: 13:45:34 | KATEGORI: Allmänt


effekten på håret som jag ville ha blev tyvärr inte lika tydligt som jag hade hoppats men det syns kan man säga..om man står ute i dagsljus, haha! just det, självklart tänkte jag inte på att ha handskar. gissa om jag hade mycket färg på ena handen? den var fylld och jag stod och gnugga och gnugga och gnugga, men fick inte bort det!! tänker "faan ska mam behöva gå till jobbet imorgon med denna handen?". men jag hade ganska tur för sista gnuggningen löste det! thank god. nästa gång donna, använd kanske handskar.

min hand!





om man bortser från handen så lite bilder på håret. tycker inte bilderna visar det rättvisa tyvärr.. men skillnad från början är det!







dags att färga håret igen!
DATUM: 2014-09-23 | TID: 17:37:45 | KATEGORI: Allmänt


har bockat av en massa saker idag, dammsuga, moppat, diskat, torkat av här och där, lämnat sopor hm..det var nog de. är lite kvar faktiskt men tar tag i det strax.

smet in till stan med, harregud vad mycket jag har hunnit med idag! fick lite panik över mitt hemska hår så åkte in och köpte hårfärg. finally eller vad kallar man det? denna gången provar jag dock på något nytt. jag ska alltså blanda håret med två olika slingor, i vanliga fall har jag ju bara en färg. vi får se hur det slutar men tror det kommer bli en häftig effekt!

körde på den rosa färgen som jag brukar ha och blandar det i slingor med en mörklila färg!






kolla så tråkigt håret ser ut nu. så lite ny färg väcker nog liv i det!





efter konserten!
DATUM: 2014-09-17 | TID: 13:12:52 | KATEGORI: Allmänt


fortsätter dagen för den tog inte slut där. Hade bara 40 procent i mobilen när jag åkte in och skulle ha en ständig kontakt med kompisar som skrev. eeh ja, batteriet dras ganska bra då. ta kort på konserten gick inte heller så bra då man måste spara batteriet. men till saken det roliga i hela är att jag ber dem möta upp oss på Hötorget (jag sa helt fel och menade kungsträdgården) och vad dem tjatade om att det inte stämde för det låg hu bredvid plattan enligt mig (fattade inte fortfarande att jag sa fel). det var tills taxi chauffören punkterade att jag sa fel. han tyckte också det var konstigt att jag skulle till Hötorget men kunde släppa av mig vid plattan..?

tur hade jag att dem inte åkt dit utan förstod att jag var lite blond och åkte in till centralen... inte lätt att vara jag ibland. Vi 4 tjejer smet senare till Johannes bar, mitt nya favorit hak. billig dricka samt spelar bra musik! när vi kommer så helt från ingenstans kommer min kille och hans kompis. (han som hela veckan sagt att han skulle jobba kväll) gissa och jag vart chockad!? stod där i säkert 30 sekunder och inte förstod ett skit. men det var sött av han att överraska mig. shottar beställdes in... massor av shottar. det var till och med så att vi hade shottat upp deras flaska för vi fick tillslut inga mer i den smaken, haha. vi var bra kunder och goa och glada blev vi med. fixade så vi stod på listan in till marquise om jag stavade det rätt där. gick dit skakade rumpan till musiken men eftersom en frukost vid elva och en nachotallrik på krogen vid tio kanske inte var det bästa när klockan närmade sig tre! så då var det dags att gå hem och sova!








nu har man sätt rebecca och fiona!
DATUM: 2014-09-17 | TID: 12:42:18 | KATEGORI: Allmänt


satt på jobbet och strösade runt och får se hur min kompis isabelle accepterat på facebook till eventet rebecca och fiona på gröna lund. skrev direkt för att fråga vem hon skulle gå med men var ingen utan accepterade för att komma ihåg dagen. varför inte gå jag har två gratis inträde kort och kunde bjuda henne! inte kunde hon säga nej till det!

väl på grönan inväntar vi på att det ska starta, kände mig nästan lite hemma bland alla som klätt upp sig. platåskor så långt ögat kunde se och färgade hår, dessutom massor av rosaklädda personer! både jag och isabelle hade klätt upp oss med våra platåskor! inväntar att det ska börja, haha båda nervösa som små flickor. och när det sätter igång, ryyyyssniing! haha helt seriöst det höll på en timme och 20 minuter och jag stog och dansade hoppade ja...helaa tideeen! grymt kul och dessutom spelade dem deras nya låt som dem gjort med panda da panda! ja han var även med på scenen!








ny färg behövs...
DATUM: 2014-09-04 | TID: 20:13:24 | KATEGORI: Allmänt



en kär vän kom igår och hade gjort en ny förändring på håret. sjukt snyggt lite sådär nästan för snyggt när man kollar på sitt egna hår och inser att sin gamla färg är helt borttvättad och dem slitna topparna bara reflekterar i ljuset. oj just det, man får inte glömma utväxten med. så idag när jag vaknade blev det nästan direkt att hoppa in i badrummet med färgflaskan i högsta hugg. nästan som en mördare som hittat sitt offer (som nu för mig i detta fall var mitt hår).

nu sex timmar senare känner jag mig mycket fräschare. dem slitna topparna borta, en nu lysande rosa ton i halva håret men utväxten fick vara kvar. inte mycket man kan göra åt den. rosa fläckar har jag med på hela överkroppen, var lite ivrig med flaskan och kan tacka gud för att der finns smink ibland. så nu kan man i alla fall sminka över dem rosa fläckarna på hakan och halsen...