duktiga barn mamma har!
DATUM: 2013-12-27 | TID: 14:58:11 | KATEGORI: Allmänt


När jag vaknade, klockan var väll runt ett på dagen. Har verkligen bytt tidsrytm nu när jag kommit hem! Men i alla fall så hade min älskade mamma en liten önska att vi skulle hjälpa henne lite med städningen när hon var ute på ärende. antigen dammsög man eller sprang man till containerna för att slänga skräp från julaftons alla paket omslag. jag tog gärna dammsugaren så skulle dem två få gå två omgångar med skräpet. men nja, dem envisades att ta allting! så söta, såg så sött ut när dem gick med allting!




juldagen
DATUM: 2013-12-26 | TID: 19:49:28 | KATEGORI: Allmänt


amatörernas afton som min pappa brukar säga. pratade med min kompis agnes och vi beslöt oss för att gå ut på krogen. gjorde mig iordning och efter ett tag kom agnes till mig. började lite smått att dricka och sedan begav vi oss vidare till en förfest hos en gammal jobbkompis. där blev det mer eller mindre galet. dem hade börjat dricka betydligt tidigare än vad vi hade gjort så direkt när vi kom blev det tequila shottar. jag kan väll erkänna att jag aldrig varit så förtjust i att men damn! det satte igång i alla fall i mitt huvud. gick mot krogen för att betala och ta stämpel för att senare gå till en annan jobbkompis och drack lite hos honom innan vi gick till krogen för att dansa lite. tyvärr måste jag meddela att jag inte kommer ihåg så mycket. dumma alkohol som ger en svarta luckor. trodde man ville minnas sin kväll, haha. kan säga att när vi skulle gå hem till mig efter det stängde köpte jag en sådan sjukt god korv. kan till och med nu känna smaken hur underbar god den var! haha helt normalt, måste varit den bästa korven jag kan ha ätit på länge!






hoppas alla har haft en trevlig julafton
DATUM: 2013-12-25 | TID: 00:44:09 | KATEGORI: Allmänt


ligger just nu i sängen med min nya surfplatta. har laddat ner ett par appar till den så att man klarar sig. eller vad man nu ska kalla det. min dag har varit så underbart trevligt, suttit med familjen och älskade farmor och tittat på kalle anka och hans vänner. ätit så magen nästan skulle spricka och öppnat mängder av julklappar! tror det är dags för mig att sova ska endå upp imorgon hyfsad tid så...


älskade pappa och jag. var tvungen att prova så plattan funkade!

Snart blir det hemfärd!
DATUM: 2013-12-22 | TID: 20:22:33 | KATEGORI: Allmänt

 
Har precis packat klart all min packning inför imorgon! Ska bli så skönt att komma hem till älskade Kalmar för ett litet tag. Okej kommer tyvärr inte stanna det hemma länge sisådär en vecka blir det men det ska man inte tacka nej till. Det bästa nog när man kommer hem är nog att man slipper laga mat, tvätta, ta hand om disken eller åka och handla. Allting färdigt, dessutom att det blir julafton och även nyår! Kan inte bli bättre. Ska hinna med att försöka smita med till stallet så mycket jag kan och krama pånnisarna så mycket jag bara kan! Nu blir det hoppa in i duschen, behövs efter att städat hela lägenheten och packat som en galning haha!

 
 

Dec. 20, 2013
DATUM: 2013-12-20 | TID: 19:41:35 | KATEGORI: Allmänt

ligger just nu i sängen och kollar på tv längtar lite smått hem till kalmar som jag kommer åka till på måndag. finally! eller vad säger man? lite segt att man kommer hem dagen innan julafton men blir så när man måste in och jobba. kommer dock att ta bussen hem till kalmar, alla flyg var helt slut så fick bli buss. och jag som hatar buss fy och blä. nä slut på klagande nu blir det att hoppas att dessa två dagar går fort!




på ett cafe
DATUM: 2013-12-04 | TID: 21:09:24 | KATEGORI: Allmänt


kan inte ha det mysigare nu, sitter på ett café i närheten där jag bor och surfar lite på datorn. är väll mest för att det är gratis wifi här men jag får chansen att svara på lite mejl och liknande. beställde precis in en smarrig lasagne. kan inte bli bättre vet intr hur länge sen det var jag åt det, och då är det endå en av mina favorit rätter! ikväll ska jag även färga håret. ska försöka ge mig in på att göra en Ombre. få se om jag lyckas med det!