kryssning!
DATUM: 2013-09-30 | TID: 23:53:35 | KATEGORI: Allmänt


en kompis här uppe som jag och min rumskamrat umgåtts med mycket fyller år. så himla kul för han vill fira sin födelsedag på kryssning! har aldrig varit på en så självklart tackar man inte nej till det! man får hopas bara att man inte får ett jobb pass på helgen bara så att man kan hänga med. såg att man kunde få ett rum föe bara 200 kronor!? kan det vara så billigt... haha jag som trodde sådant skulle minst gå på 800 åtminstone. iih taggad till tusen! ;)



påväg hem från praktiken!
DATUM: 2013-09-30 | TID: 23:30:04 | KATEGORI: Allmänt


sitter på pendeln påväg hem nu. finally är så seg i huvudet, självklart man blir det när man har denna jobbiga förkylning! men har det så jäkla skönt för jag får tre dagars ledigt nu, ska dock jobba hela helgen men det är en annan femma. får jag chans att ta tag i allt där hemma så som städning, disken och tvätten. hemma fru go go!



kära kontroll rummet som man spenderar flera timmar per dag i!

lugn helg!
DATUM: 2013-09-30 | TID: 11:51:39 | KATEGORI: Allmänt


min rumskamrat varit har varit borta över helgen vilket ha lett till att jag blivit ensam i lägenheten! försökt att driva tiden med mycket annat hann träffa min kompis nellie. tog en vända på stan och sedan tog en god pasta på Sandys. stängde klockan sju så vi beslöt oss för att ta ett glas på skybar. det är en bar som är flera våningar upp och har utsikt över Stockholm staden på kvällen. super mysigt när det är mörkt ute och stadens lampor lyser upp!



sjuklingen
DATUM: 2013-09-26 | TID: 19:13:43 | KATEGORI: Allmänt



har legat hemma hela dagen! det suger om något! jag hatar att vara sjuk inte bara för att man ligger hemma och inte kan göra något utan att man även missar praktiken. speciellt nu när man får utbilda sig som tom på företaget, wuä :(! har legat i sängen hela dagen och kollat på filmer nu underhåller jag mig med ett glas cola och favorit serien jersey shore!



på praktiken
DATUM: 2013-09-20 | TID: 11:35:18 | KATEGORI: Allmänt


sitter just nu på praktiken och inväntar till sändning! är fett drygt för tiden går såååå långsamt när man inte har något att göra. sändningen börjar prick hel och jag ska få göra allt på egen hand! hur gutt är inte det, att dem litar på mig så att jag får sköta allt själv! Mitt arbetsbord just nu!



shopping
DATUM: 2013-09-19 | TID: 16:38:28 | KATEGORI: Allmänt

att du
spribger just nu runt på Åhléns city och kollar runt! okej här är det märkes kläder som gäller och då kör man en mer casual stil vilket inte är något som är för mig. Jag som tycker det är kul att bära glada färger med nitar och liknande! men det är kul endå för att det är så fint och snacka om att det bjuds på mat och fika här och där! behöver inte äta ikväll kan man säga...




gamla bilder på datorn
DATUM: 2013-09-19 | TID: 15:06:07 | KATEGORI: Allmänt


när jag satt hemma och bara slappade så hamnade jag helt på gamla bilder, eller ah man kan säga att jag fördrev tiden lite.. men hur kul är det inte att titta genom gamla bilder!? Det roliga är hur man förändrats genom tiden titta bara på denna bilden!

här är jag blond med! tider det, haha! jag och min älskade kusin. vi skulle till en nattklubb och alla som klädde ut sig till kaniner kom in gratis. inte tackar vi nej till det!

sitter själv med tekniken
DATUM: 2013-09-18 | TID: 16:15:55 | KATEGORI: Allmänt


idag på praktiken fick jag sitta med hur mycket ansvar själv! fast jag lär mig som bäst när jag får ta mer ansvar över något. Det gick riktigt bra för att vara tredje gången jag sitter ner med sändningen. tänka er, jag sitter själv för tredje gången och sönder ut sändningen som visas internationellt över världen! stolt över sig själv måste man få vara!

nu sitter jag i alla fall på tåget hem, denna jäkla väntan på att bara för att få komma hem... nackdelen när man flyttar till storstaden!


liten del av det jag sitter med, ljudmixern syns dock inte! dock han som lärde ut mig igår och fe se att jag skulle vara med han idag igen blev super glad och gav mig eb kram! gillar personalen där!