flyget till hem nr 2
DATUM: 2014-03-10 | TID: 15:58:53 | KATEGORI: Allmänt


Sitter just nu och inväntar på att planet ska ta mig hem till Stockholm igen. Känns konstigt men Stockholm har som sagt nu blivit som mitt andra hem! ska bli skönt men endå inte att komma dit. blir så mycket ansvar när man inte är hemma och har sina föräldrar som gör allt åt en! åh, måste sluta nu för här rullar flygplanet in. hoppas på en smärtfri flygresa!



bus med katten!
DATUM: 2014-03-08 | TID: 11:13:26 | KATEGORI: Allmänt


våran katt har ännu inte fått lära sig komma ut, är nog mamma som är lite ängslig på den fronten om jag får vara ärlig. Men i vilket fall, inget som jag hade göra tänkte jag att jag skulle kunna gå ut med honom. ja, ut och gå med katten kanske inte låter så flashigt men tanken är att han ska få gå ut senare utan koppel!
det roliga i det hela när vi stod på gatan kom det en äldre dam gåendes med sin rullator. skruvarna var lite lösa så det lät ovanligt mycket från den. tänkte det "fan nu kommer den skrämma katten" men det gjorde den inte... förrän den var kanske fem meter ifrån och katten får panik! springer iväg i all världens fart, den har ju koppel på sig! så stackars katten bara flyger tillbaka då kopplet tar slut och jag får panik över att han får panik. när man väl får tag på katten så måste jag hålla om honom så han verkligen inte kan springa iväg utan måste stå ut med oväsnet. han gick dock direkt till dörren därefter..







fest hela natten
DATUM: 2014-03-07 | TID: 14:53:51 | KATEGORI: Allmänt


Blev bjuden över till min kompis Irma för att förfesta med henne och hennes rumskamrat. klart man inte tackar nej till det och dansar hela kvällen på krogen! låter kanon så innan jag åkte så fick lillasyster göra iordning mitt hår, klippa topparna och locka.

väl ute träffade man på både nya och gamla ansiktet. mja i Kalmar är ju som sagt onsdagar lite mer åt studenternas kväll så allt är verkligen superbilligt, det hela slutade med att jag hamnade på efrerfest i Nybro och festade till klockan åtta på morgonen. haha var så att jag kunde höra av mig till mamma och fråga om hon kunde hämta mig när hon skjutsas lillasystern till skolan! ni kan förstå om man vart seg hela dagen där efter!




Iväg med hästen hela dagen!
DATUM: 2014-03-05 | TID: 21:33:00 | KATEGORI: Allmänt

 
Idag åkte vi iväg med min syrrans ponny för att göra en mätning på honom. Det är ju så att den korrekta längden på hästen måste stå på passet om man ska få tävla lokalt. Tycket det är lite orättvist då man tekniskt sätt inte bryr sig om höjden på stora hästar än på en ponny. Ponnyn ska man dela in i olika kategorier för att det skall tävlas vissa höjder och klasser, bla bla bla! Jaja, på köpet chippade vi även honom så det blev också färdigt. Slippa tänka på det och nu kan syrran bara iväg och tävla en massa! Saknar lite den tiden själv, hur man tränade upp till tävlingarna taggade till och bestämde vilka klasser, ah you name it!
 

Stressig dag hela tiden!
DATUM: 2014-03-05 | TID: 00:32:41 | KATEGORI: Allmänt

 
Jag försöker och vill verkligen hinna med så mycket så fort jag är nere i Kalmar. Jag har i stort sätt stressat igenom mig hela dagen för att hinna hit och dit. Även om jag kanske bara endast hinner med att träffa två kompisar en timme är det endå det att jag får träffa dem en timme. Tycker ärligt mycket bättre att jag kan växla några ord än att jag inte kan träffa någon alls! Men jotack, jag lägger mycket stress på mig själv det kan jag erkänna. När även min mamma varit iväg och köpt en Ben And Jerry till mig hade jag inte tid att stanna hemma och äta den för att jag skulle iväg!
 
Kolla såhär såg min dag ut idag!
 
Vaknade kanske runt nio tiden.
Åkte till min kompis och kollade på hennes nya lägenhet
Var där en timme och åkte till stallet för att hjälpa min mamma
Kom hem och var tvungen att hämta syrran från skolan
Åkte hem för att hon skulle skriva ut papper och skussade henne senare till stan för att lämna pappret
Kom hem fick äta middag i en halvtimme
Åkte senare in till stan för att träffa tre kompisar för att ta en fika
Fick efter 1,5 timme lämna dem för att träffa två andra kompisar och ta en fika med dem
tjugo i åtta kommer jag hem och sticker iväg igen för att träffa en till kompis.
Klockan halv elva är jag hemma, slut i hela kroppen...
 
 

Kalmar!
DATUM: 2014-03-04 | TID: 00:03:20 | KATEGORI: Allmänt


helt plötsligt från ingenstans vaknade jag på morgonen och tänkte. vet ni vad, jag ska åka hem idag ett par dagar. precis det jag gjorde och hoppade på bussen till Kalmar. nu ligger jag i sängen i mitt gamla vanliga rum och kollar på tv. mitt schema är fullt varje dag, känns som att jag inte kommer hinna bara ligga på soffan. vill träffa så många kompisar som jag kan, springa runt i stan och njuta av älskade Kalmar nu när jag är här!

innan jag lämnade Stockholm!



svårt att somna
DATUM: 2014-03-03 | TID: 01:09:52 | KATEGORI: Allmänt



ligger i sängen och försöker eller rättare sagt tvingar mig till lite sömn.... somnade i sängen och sov kanske runt tre timmar tidigare idag. kanske inte det smartaste draget precis. sitter och funderar på hur mycket som helst med, allt från att kudden är för hård till att vad jag kan äta till mat imorgon.. kombinationen är lite som den är. livet som student. suttit och funderat på att även ta en liten sväng hem till kära familjen var ungefär två månader sen jag träffade dem! saknaden är ganska stor, måste kolla buss och allt. haha, nu blev deg för jobbigt med.