hästpolo!
DATUM: 2014-04-28 | TID: 08:38:06 | KATEGORI: Allmänt

 
Om man inte jobbar så måste man se till att man har lite att göra! Inte för att man är så dålig på det för man har nästan alltid saker för sig men den här gången åkte vi iväg ett gäng för att kolla på hästpolo. Dem har en jättestor tävling och lag från Argentina var till och med och tävlade! Hästpolo är inte som sagt vanligt i sverige så tyckte det var så kul att se på det, speciellt när man själv är häst intresserad också. Fick lite spring i bena, hade så gärna lust att ta en häst och rida iväg, haha inte för att jag gjorde det men hade varit något. Måste varit fint med då porshe sponsrar det och massor av fotografer sprang runt hela tiden och fotade!
 
sitter hela gänget jag själv beställde jag in ett glas vin och avnjöt av matchen!
 
 
Hela gänget!
 
 

värme i mängder
DATUM: 2014-04-28 | TID: 08:02:11 | KATEGORI: Allmänt

 
Är inte lätt det här med att uppdatera haha! Har som sagt min app men antigen är internet för segt för att ladda upp något eller så är appen bara allmänt seg och ibte tillåter mig göra något på den! Provar att skriva på nätet lite i stället. Nu har ju som sagt halva tiden för mig gått här nere med jobbet, saknar allt den svenska maten lite! Åh sås till maten! Här nere använder man inte det till maten så tycker allt är såå torrt hela tiden! Man inser när man är borta hur mycket man uppskattar den svenska maten. Okej nog om mat känner jag! 
 
Sov kanske tre fyra timmar på natten och direkt efter jobbet och en god middag med mitt team däckade jag på sängen med kläder på, mobilen i handen mitt i ett spel och dessutom med hår inpackning i...jadå då är man trött. Och när jag vaknade eller om jag vaknade av att vet inte, men en gubbe tog min mat? Visst låter det konstigt men jag är så bombsäker på att det var någon gubbe som tog min mat! Haha, okej donna du behövde verkligen sova! 
 

inte mycket uppdatering
DATUM: 2014-04-20 | TID: 09:49:37 | KATEGORI: Allmänt

Det har verkligen inte varit mycket uppdatering på ett tag kan man säga! beror för det mesta på att jag är iväg nu i ett annat land och gör lite praktik på ett tv-program. har snart varit här i en månad och känns lite sjukt när man tänker tanken, inte för att jag klagar. helt åt andra sidan gillar det verkligen starkt. Detta är ju också min första utomlands resa (okej har varit det när jag var fyra men det räknas knappt) och bara att se ny miljö, andra människor, annat språk, nytt sätt att leva på och framför allt maten! haha, efter ett tag saknar man vissa maträtter från sverige!

har lite svårt att sova just nu och har gjort tappert försök hela tiden, klockan är här nere snart tre på natten och då är den snart tio i sverige. det är stor skillnad kan man säga! kan berätta lite mer hur jag har det här nere i ett annat inlägg!