fransarna efter två veckor
DATUM: 2014-07-29 | TID: 15:22:28 | KATEGORI: Allmänt


nu har det gått två veckor sedan jag fyllde på mina fransar. jag har tappat faktiskt en hel del, dem verkar böja sig åt alla håll eller så tappar dem lite greppet och böjer sig. lite dumt för när dem väl går av då tar dem flesta fransarna med sig mina riktiga så känns som att jag inte kommer ha några kvar när alla fallit av!! Så det står mellan om jag ska fylla på en omgång eller bara låta det vara... hm, det är ett svårt val men ska visa er skillnaden nu efter två månader!


före


efter två veckor


före


efter två veckor






kärlek till min familj!
DATUM: 2014-07-29 | TID: 00:03:30 | KATEGORI: Allmänt


det går inte beskriva hur glad jag är i min familj. det finns inget bättre för mig. det bästa är det med att hela familjen åkte upp denna helgen upp till mig. vi gick på grönan tillsammans, gick och shoppade i Stockholm, dem fick även träffa killens mamma där det bjöds på grillad lax och så drack vi gott tillsammans. började självklart gråta efter att jag sagt Hejdå till dem. vet inte när jag kommer träffa dem härnäst, lite sorgligt men snart hoppas jag på. är lite jobbigt att man bor sådär fem sex timmar ifrån dem! men jag uppskattar att dem kunde ta sig upp till mig. love love!

två bilder ifrån middagen!



ofixat hår men min nya hårfärg bara lyser!



king Diamond!
DATUM: 2014-07-28 | TID: 23:53:51 | KATEGORI: Allmänt

nu i helgen åkte jag till grönan för att se king Diamond som uppträdde där. för er som inte vet vem han är så är det så att han är en stor rock legend. funnits i flera år eller ja nu börjar det närma sig mot åldern men han kommer från Danmark och är känd för att vara den sångerskan som kan ta dem ljusa tonerna när han sjunger. det hela med honom är ju den att min lillasyster är även döpt efter en av hans låtar, "melissa". stod och bara väntade på att dem skulle spela den låten, vilket tyvärr han inte gjorde men det var bara så coolt att se att live. han sminkar ju sig vit i hela ansiktet med!

tog några bilder men stod på lite avstånd var så grymt mycket folk!











mysig picknick med fanny!
DATUM: 2014-07-24 | TID: 20:09:15 | KATEGORI: Allmänt


slutade jobbet och bara dör av värmen! hur varmt är det ute egentligen? fick höra senare att det var runt 30 grader... vilken tur jag hade för fanny skriver och frågar om vi ska dra till stranden! självklart, så fick låna en bikini av henne och så smet vi och handlade något gott. var så härligt hade tjejsnack och avslutade det hela med att trötta ut kroppen helt genom att simma några längder i havet! bad killen och hans kompis att hämta mig, haha jag var såå trött i hela kroppen!








påväg hem nu!
DATUM: 2014-07-22 | TID: 23:38:03 | KATEGORI: Allmänt


sitter och väntar på pendeln just nu! alltid så lång väntan när man har kvällpass, man får vänta hela 25 min på att den ska komma. tur att man hade med sig en frukt haha stackars mina vänner på snapchat som fått massa "nom nom nom" snapvideos av mig!

börjar även åtta på jobbet imorgon med vilket leder till att jag får sova... kanske runt 5 timmar. woohoo go go donna!




det är en tisdag!
DATUM: 2014-07-22 | TID: 10:04:01 | KATEGORI: Allmänt


åh kan inte somna om! när killen ska upp på morgonen så ringer hans väckarklocka PIIIIP PIIIIP PIIIP så sjukt högt och tror ni han vaknar..nä självklart inte! och jag som jobbade kväll och inte somna förrän vid två och kommer jobba samma tid ikväll behöver jag min sömn! ååh döda mig, kommer vara så trött på jobbet. jag får köpa massa coooolaaaa!

har försökt somna till godmorgon sverige eller heter det så? trazan och banane gästade i alla fall programmet haha!



Sean Banan goes Polly!
DATUM: 2014-07-17 | TID: 18:04:49 | KATEGORI: Allmänt

 
 
 
Jag hoppar av bussen och smiter förbi Pressbyrån för att handla lite och vad får jag inte syn på bland godiset i väntan på kön. Jo ett Pollypaket med glittrande bokstäver, ja jotack jag älskar glitter så det var inte så kontigt att jag drog till det. Men det roliga i det hela var att man det var själva Sean Banan som täckte omslaget också. Haha och smakerna är även Bubblegum, Popcorn och Banan.
 
Popcorn... ja jag vet inte om det verkligen är supergott. Nästa gång jag går i affären ska jag bannemig prova den!
 
 

längre fransar!
DATUM: 2014-07-17 | TID: 13:45:48 | KATEGORI: Allmänt



var ett tag sen eller vad säger ni? dags att ta igen att.

Vet ni vad, har alltid velat prova men har inte fått någon chans men nu tog jag tag i att och gjorde fransförlängning! finally eller vad man brukar säga, alla har väll i stort sätt redan provat på att men det är som vanligt med mig, tar alltid ett tag för mig att inse saker och ting. åkte till skinline som ligger i närheten där jag bor i barkarby! tog lite mindre än två timmar och kostade under tusenlappen. tycker det var bra om man jämför med andra företag här i Stockholm. men samtidigt så tog jag dem längsta på detta företaget men hade faktiskt velat ha lite längre och betydligt mer böjda fransar. men det ser vi till att det blir av till nästa gång!

glömde helt att ta en förebild på fransarna så nu får ni bara se resultatet!